Rövidfilmek

 2010.05.12. 13:03

Feltöltöttem 3 rövid filmet amiket a beültetések reggelén vettem fel.

Megnézhető: itt

                  itt

                  itt

Címkék: sebészet plasztikai kopaszodás hajátültetés hajbeültetés fue hairhungary

A bejegyzés trackback címe:

https://hajbeultetesem.blog.hu/api/trackback/id/tr931996076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krx 2010.05.22. 20:32:25

Hello,
Remélem minden rendben! Jó, hogy megosztod a tapasztalataidat ezen az oldalon. Sok hasznos infó van rajta. A képeken úgy tűnik, mintha egy rész kimaradt volna a fejed tetején. Azzal mi van? Később csinálják meg? Én is tervezem, hogy hasonló beavatkozást csináltatok, de most már megvárom az őszt ezzel, mert nyáron problémás sapkában mászkálni :-) Remélem gyakran fogod frissíteni az oldal tartalmát, mert nagyon hasznos! Kössz a sok infót!

Tomtoma 2010.05.23. 21:06:08

@MPR:
Szia!
Köszi a jókívánságokat. Neked is sok sikert. Sapkát nem kell sokat hordani, csak amíg sebes a fejed addig érdemes, hogy ne "sajnáljanak". Szerintem minél hamarább érdemes megcsinálni ha már elhatároztad. A hiányzó rész nemsokára pótlódik csak egyszerre sok lett volna.
süti beállítások módosítása