Gyuszinak!

 2011.06.04. 18:42

Szia Gyuszi!

Kommentjeidből úgy veszem ki, hogy valami negatív élményed volt a hajbeültetéssel kapcsolatosan. Jó lenne, ha nem titkos, hogy tényszerűen megosztanád, a veled történteket. Sokat segítene az ebben a témában érdeklődőknek. Ezt a blogot is azért hoztam létre, hogy személyes élményeimből mások informálódjanak.

Érdeklődve várom történeted!

Címkék: kopaszodás hajátültetés hajbeültetés fue hairhungary

A bejegyzés trackback címe:

https://hajbeultetesem.blog.hu/api/trackback/id/tr832957194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kopasz gyuszi 2011.07.06. 18:15:50

Szia Tom!
Jó a meglátásod az élményemmel kapcsolatban, bár nem tudom mivel utaltam rá.Természetesen elmesélem majd a sztorimat viszont egy picit várni kell még rá mert megprobálok még valamit kihozni a dologbol.Főleg ha nem sikerül megprobálok majd csinálni egy blogot és szétszórom az interneten tele infokkal képekkel tapasztalatokkal és jó tanácsokkal.Megígérem te leszel az első akinek átküldöm viszont a blog készítésénél lehet hogy kellene majd egy kis segítség.Korábban próbáltam felvenni veled a kapcsolatot vagy lehet hogy nem de ha gondolod később beszélhetnénk msn-en vagy e-mailban.Üdv:"Gyuszi"

Tomtoma 2011.07.07. 12:44:46

@kopasz gyuszi:
Szia!
Köszi Gyuszi, hogy jelentkeztél.
Kíváncsi vagyok, hogy mi történt veled.
Privátba is megírhatod, e-mail címem: fejertom@gmail.com
Nem fogom továbbadni ez a Te történeted, viszont engem érdekelne.

kopasz gyuszi 2011.07.24. 22:42:10

www.sg.hu
fórum
fiuk lányok kapcsolatok
hajhullas
Az oldal közepétöl vannak érdekes dolgok.
Ez az oldal egész jó lenne hajhullós/hajátültetős fórumnak.Innen nem törölnek ki semmit lehet klinikát is írni hogy ne a levegőbe beszéljünk.Egyébként Tom nem felejtettelek el.El fogom mesélni a sztorim.
süti beállítások módosítása